медицински центърРЕПРОБИОМЕД
logo

Защо Репробиомед?

Най-важните стъпки, които предлагаме за вас за да постигнем заедно желаната успешна бременност, до появата на вашето бебе и след това.

нашият екип

Персонализиран подход!

Да изберете правилната клиника, която ще помогне да сбъднете мечтата ви и да имате бебе е важно решение.

Получавате индивидуално изготвен подход за лечение, съобразен с вашата история и вашите желания. Имаме за цел да постигнем по -голяма ефективност и да повишим процента на успеваемост на вашата процедура. Индивидуалната грижа и близкият контакт с нашите пациенти е важна за нас за да постигаме успеха.

Ние инвестираме в най-новите технологии!

В Репробиомед имате възможността да се докоснете до най-новите и модерни технологии в областта на асистираната репродукция и  генетика, минимално инвазивни хирургични техники (лапароскопия и хистероскопия) за още по-добри резултати.

За вашата сигурност!

При нас ще откриете първата в България RI-Witness система с контролирано отглеждане на вашите ембриони за да  получите максимална сигурност.

RI Witness работи като постоянен пазител, за да помогне за намаляване до минимум прекъсванията и напрежението в работатата с вашите клетки и ембриони , като защитава и управлява всеки аспект от ембриологичната работа.

baby feet
incubator
microscope

Вие пациентите сте на първо място!

Поставяме  нуждите на пациента в основата на всички наши клинични разработки и подобрения.

© Медицински Център Репробиомед